Κώστας Γιαννάκης

Ο Κώστας Γιαννάκης σπούδασε επικοινωνία στο Hardin Simmons University του Τέξας στις Η.Π.Α, όπου και συμμετείχε με αθλητική υποτροφία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου στο πρωτάθλημα N.C.A.A Ξεκίνησε την αθλητική δημοσιογραφία στην εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΞ της Νέας Υόρκης και αργότερα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ.

Η πρώτη του επαφή με το επαγγελματικό ραδιόφωνο έγινε στην ηλικία των 16 στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης WHBI Έκτοτε το ραδιόφωνο τον κέρδισε. Συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς στις Η.Π.Α και στην Ελλάδα όπως KTLW(Texas) WTJZ, WPEX (Virginia) WEVD (New York) Flash 9.61 στην Αθήνα, με το ραδιοφωνικό δίκτυο MRN the voice of NASCAR και με άλλους σταθμούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α Το 1994 έκανε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα σε κλειστό κύκλωμα, από το Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσ/νίκης σε αίθουσα στην πόλη της Καλαμάτας, πρωτοφανές τότε για τα Ελληνικά δεδομένα, για λογαριασμό της ΠΑΕ Καλαμάτα.

Οι ραδιοφωνικές του εκπομπές μεταδίδονται live σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και του εξωτερικού.

winradio-fwteini

Φωτεινή Mπούνα

Η Φωτεινή Mπούνα είναι πρώην πρωταθλήτρια στην ρυθμική γυμναστική έχει τελειώσει την Base training American college of sport medicine ως personal trainer and sport-relax massage.

Έχει αρκετούς τίτλους στο χώρο της μόδας και συνεχίζει ακάθεκτη με φωτογραφίσεις και παρασαρελα. Είναι σύμβουλος ευεξίας και έχει κάνει δυο χρόνια ραδιόφωνο και τώρα μπαίνει δυναμικά στον τρίτο.