Κώστας Γιαννάκης

Ο Κώστας Γιαννάκης σπούδασε επικοινωνία στο Hardin Simmons University του Τέξας στις Η.Π.Α, όπου και συμμετείχε με αθλητική υποτροφία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου στο πρωτάθλημα N.C.A.A Ξεκίνησε την αθλητική δημοσιογραφία στην εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΞ της Νέας Υόρκης και αργότερα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ.

Η πρώτη του επαφή με το επαγγελματικό ραδιόφωνο έγινε στην ηλικία των 16 στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης WHBI Έκτοτε το ραδιόφωνο τον κέρδισε. Συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς στις Η.Π.Α και στην Ελλάδα όπως KTLW(Texas) WTJZ, WPEX (Virginia) WEVD (New York) Flash 9.61 στην Αθήνα, με το ραδιοφωνικό δίκτυο MRN the voice of NASCAR και με άλλους σταθμούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α Το 1994 έκανε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα σε κλειστό κύκλωμα, από το Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσ/νίκης σε αίθουσα στην πόλη της Καλαμάτας, πρωτοφανές τότε για τα Ελληνικά δεδομένα, για λογαριασμό της ΠΑΕ Καλαμάτα.

Οι ραδιοφωνικές του εκπομπές μεταδίδονται live σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και του εξωτερικού.

winradio-georgountzos

Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος, o διευθυντής του sportstonoto, Σωτήρης Γεωργούντζος, γεννημένος στο όμορφο Αρφαρά Μεσσηνίας, τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους…!

Το 2009 βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου) στα “Δημοσιογραφικά Βραβεία της Χρονιάς”. Επίσης, πέρα από μέλος του ΠΣΑΤ, είναι και μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωσης Συντακτών, Ημερησίων Εφημερίδων, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων). Σπούδασε ΟΔΕ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητικογράφος από τη Θεσσαλονίκη στα ιστορικά “Σπορ του Βορρά” και τον “Ελληνικό Βορρα”, επί 7 και πλέον χρόνια. Μετά τον στρατό γύρισε στην αγαπημένη του επίσης Μεσσηνία – όπως και η Θεσσαλονίκη βέβαια- και στην Καλαμάτα όπου και εργάστηκε στις εφημερίδες “Ελευθερία”, “Σημαία”, “Επικαιρότητα” και “Θάρρος”, ενώ συνεργάστηκε με το “Φως των σπορ”(επί 2,5 χρόνια με την επιτυχημένη του, ολοσέλιδη “στήλη”, το ” Φως στο νότο”), με την ΕΡΑ Σπορ, τον Σπορ FM, την ΕΡΑ Καλαμάτας, το BEST TV (επί 10 ολόκληρα χρόνια είχε την βραβευμένη, δημοφιλή σε όλη την Ελλάδα εκπομπή, “Όλα στη φόρα”). Το 2012 ίδρυσε με τον Χρήστο Παπαγεωργίου και στη συνέχεια τον Στέλιο Μπούρα, το Sportstonoto.gr, το οποίο έκτοτε κάνει συνεχώς – με μοναδική ανοδική πορεία – την διαφορά τα αθλητικά, διαδικτυακά, δημοσιογραφικά δρώμενα, του “νότου” και όχι μόνο βέβαια! Τα τελευταία 3 χρόνια συμπαρουσιάζει (με τον Κώστα Γιαννάκη) την επίσης επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή, “Sportstonoto Radio”, σε ταυτόχρονη, ζωντανή, σύνδεση με 15 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, ενώ έχει μέχρι τώρα στην καριέρα του κάνει – πάντα με επιτυχία βέβαια- γράφει για το στοίχημα και όχι μόνο βέβαια στο δημοφιλές Bethome.gr και άλλα πάρα πολλά

Εμφανίζεται επίσης συχνά με μεγάλες (τηλεοπτικές) εκπομπές, σε δελτία ειδήσεων σε όλη την χώρα, σε κεντρικά και περιφερειακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτια, όπως και σε διαδικτυακές (πια) εκπομπές και σόου, ενώ (τέλος) έχει παίξει ως ηθοποιός (γκεστ σταρ) και σε 3 ωραία επεισόδια της σειράς του ALPHA “Αστέρας Ραχούλας”, αλλά και σε 13 (επεισόδια) της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου “the2night Show”, με τον οποίο (Γρήγορη Αρναούτογλου) διατηρεί πάντα εξαιρετική συνεργασία και φιλία!