Δυο κράνη ποδηλασίας από το Sport sto noto radio

Η εκπομπή sport sto noto radio φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο δυο νέα παιδιά τον που προσπαθούν με δικούς τους πόρους να δηλώσουν συμμετοχή στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας ΑΜΕΑ θα διεξαχθούν στο Βέλγιο τον Απρίλιο.

Ο Πάνος Κολέτας από τα Φάρσαλα και ο Κρητικός πρωταθλητής με προβλήματα όρασης εκ γενετής, Νίκος Μανιατάκης μίλησαν στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη, για την προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για το ταξίδι στο Βέλγιο. Χρήματα που τους προσφέρουν συγγενείς και φίλοι μιας και η Ομοσπονδία δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια τους λόγω του ότι οι δυο αθλητές μας δεν έχουν συγκεντρώσει τους απαιτούμενους πόντους από τους μέχρι τώρα αγώνες τους.

Το sport sto noto radio ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους δύο αθλητές μας και τους προσέφερε δύο επαγγελματικά κράνη ποδηλασίας τα οποία θα φέρουν το λογότυπο της εκπομπής, μάλιστα ο Κώστας Γιαννάκης τους πρότεινε χαριτολογώντας να βάλουν την φωτογραφία του Σωτήρη Γεωργούντζου στα κράνη ώστε να την βλέπουν οι αντίπαλοι τους και να τρομοκρατούνται.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *