ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ?

Στη ρέντα και την κακή ψυχολογία απέδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την ήττα από την Ανόρθωση με 2-0 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ σημείωσε πως υπάρχει ακόμα μπόλικος δρόμος για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις.  

«Όλα ανάποδα, όλα ανάποδα ξανά. Ξεκινάει το παιχνίδι, έρχεται τραυματισμός και τρώμε γκολ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι όσο το σκορ ήταν στο 1-0. Μετά το 2-0 βγήκε η κακή ψυχολογία των παιδιών και δεν το διεκδικήσαμε. Χρειάζεται λίγη ρέντα και εμείς δεν την έχουμε, μας πάνε όλα ανάποδα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και δεν τα παρατάμε».

Ποια είναι η επόμενη μέρα στον ΑΠΟΕΛ; «Ποια είναι η επόμενη μέρα, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει. Τι να κάνουμε να τα βάψουμε μαύρα;».

Για την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να σκοράρει και την αδυναμία του στην άμυνα: «Τι να κάνουμε; Όταν η μπάλα πάει στο δοκάρι, ο τερματοφύλακας κάνει απίστευτες αποκρούσεις, τι κάνουμε. Στη φάση του Λουντέμο ο τερματοφύλακας απέκρουσε και πήγε στο δοκάρι η μπάλα. Ο αντίπαλος το έβαλε. Πρέπει να το προσπαθήσουμε περισσότερο, να το παλέψουμε περισσότερο. Τα παιδιά τους παίρνει από κάτω, έτσι είναι αυτά».

Ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -11 από την κορυφή, ανατρέπετε; «Έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *